PLEASE JOIN Sierra Club, Angeles Chapter, Saturday, MARCH 25<sup>TH</sup> from 10 am to 4 pm Annual Retreat & Introduction to Sierra Club, Angeles Chapter's New Offices at 3250 Wilshire Blvd. 5<sup>th</sup> Floor Outdoor Roof Top Patio - 11<sup>th</sup> Floor Staff Offices (1106) and Board Room (1103) - 15<sup>th</sup> Floor Conference Rooms



A view from 5<sup>th</sup> Floor Patio to Griffith Park

10:00 AM	GATHER on 5 <sup>th</sup> Floor Patio, socialize, view exhibits, coffee, light snacks
10:30 AM	MOVE to Large Conference Room 15th floor, Suite 1507 Begin program: Introductions, Logistics, Watch Diversity Film Clip.
11:00 AM - 11:30 AM	<b>SHORT PRESENTATIONS:</b> Rio Hondo Regional Group (Margee Hills), Central Group Reorganization Committee (Barbara Hensleigh), Travel Adventures, Power Point (Donna Specht).
11:30 AM - 12:00 PM	FIRST BREAKOUT SESSIONS: Suite 1103 - Communications workshop (one hour) Mary Forgione, Everette Phillips
	15th floor Conference Room – How to Explore Outdoors with Angeles Chapter Outings (30 minutes) Brian Decker
	Local area walk - Meet in Suite 1106 (30 minutes)
12:00 - 12:30 PM	Suite 1103 - Communications workshop (continues)
	15th floor Conference Room – How to Protect Your Local Environment with Angeles Chapter (30 minutes) Angelica Gonzalez, Steve Wicke
	Local area walk - Meet in Suite 1106 (30 minutes)
12:30 - 1:30 PM	FREE LUNCH (On Patio, weather permitting), or Conference Room Trivia contest (with giveaways). Time to enjoy our new surroundings.
12:30 - 1:30 PM	Short presentations: Legal Committee (Joe Andrews), Field Office
1:30 - 2:00 PM	SECOND BREAKOUT SESSIONS: Suite 1103 - Fundraising Brainstorming (one hour) two part
1:30 - 2:00 PM	15th floor Conference Room - Who is the field office and what do they do? (30 minutes)
2:00 - 2:30 PM	Suite 1103 - Fundraising Brainstorming (continues)
	<b>15th floor Conference Room</b> - <b>How to make your voice heard:</b> Speaking at Public Meetings, Submitting comment letters, writing letters to the editor (30 minutes) Yvonne Watson, Suvan Geer, and Ray Hiemstra.
	Local area walk - Meet in Suite 1106 (30 minutes)
2:30 - 3:30 PM	RECONVENE Large Conference Room Suite 1507
	<b>Presentation from Conservation, Political and Outings</b> (What we do, how we work together) Steve Wicke, Frank Gruber, Ray Hiemstra, Brian Decker
3:30 - 4:00 PM	Presentation by SCC on in-district meeting plan, legislative priorities, and Buy Clean bill by Kathryn Phillips (by video).

PLEASE RSVP: 213-387-4287